index.asp

 

  index.asp 
 
 
 
Пријави се   |  Дома  | +389(02)2461889  |  Јавете се, ве очекуваме.  |  За нас

Пребарувајте по дадените критериуми.
Поевтинети  Нови  
Бриши услов 
Клучен збор


Цена(ден)
Фирма
Екран големина
Процесор
Меморија
Диск
Графичка карта
Мрежа
Опер.систем
Серија
Бриши услов 
Листа на Производи 
Фирма mArtiklGal_list.asp?s_Cena=7&GalerijaOrder=Sorter_ARTBrand&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_Cena=7&GalerijaOrder=Sorter_ARTBrand&GalerijaDir=DESC | Диск mArtiklGal_list.asp?s_Cena=7&GalerijaOrder=Sorter_ARTHardDisk&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_Cena=7&GalerijaOrder=Sorter_ARTHardDisk&GalerijaDir=DESC | Екран големина mArtiklGal_list.asp?s_Cena=7&GalerijaOrder=Sorter_ARTScreenSize&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_Cena=7&GalerijaOrder=Sorter_ARTScreenSize&GalerijaDir=DESC | Процесор mArtiklGal_list.asp?s_Cena=7&GalerijaOrder=Sorter_ARTProcesor&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_Cena=7&GalerijaOrder=Sorter_ARTProcesor&GalerijaDir=DESC | Меморија mArtiklGal_list.asp?s_Cena=7&GalerijaOrder=Sorter_ARTRamemorija&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_Cena=7&GalerijaOrder=Sorter_ARTRamemorija&GalerijaDir=DESC | Цена mArtiklGal_list.asp?s_Cena=7&GalerijaOrder=Sorter_ARTCenaProd&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_Cena=7&GalerijaOrder=Sorter_ARTCenaProd&GalerijaDir=DESC 
OSM EpadOSM Epad10
Нема слика 9.796(Ден)

Цена била: 9.984

 Диск: SSD2GB
 Меморија: 256MB
 < 11"
 -

Кратки забелешки за филтрирање
 * Со двоен клик на избрана вредност, нема потреба да притискате БАРАЈ.
 1. Пребарувајте по дадените критериуми.
 2. Со секое притискање на копчето барај, изборот во паѓачките листи се ажурира (филтрира).
 3. Во загради е наведен бројот на уреди кои се на располагање.
 4. Сами одлучувате која одлика е за Вас најважна.
 ? Поле за пребарување Ваша акција Објаснување 
  Барај  Само Клик  само притискање означува дека изборите што сте ги направиле, сакате да се применат и програмата да Ви ги прикаже резултатите. 
  Врати претходно  Само Клик ќе ве врати една страна (пребарување) назад. Како да сте притиснале BACK. 
  Бриши услов Само Клик  Бриши ги сите претходни услови по кои сум пребарувал.
  Нови   Означи, па притисни БАРАЈ  Најнови производи, од последните 7 дена. 
  Поевтинети  Означи, па притисни БАРАЈ За да ви ги филтрира само производите кои имаат намалени цени.