index.asp

 

  index.asp 
 
 
 
Пријави се   |  Дома  | +389(02)2461889  |  Јавете се, ве очекуваме.  |  За нас

Пребарувајте по дадените критериуми.
Поевтинети  Нови  
Бриши услов 
Клучен збор


Цена(ден)
Фирма
Екран големина
Процесор
Меморија
Диск
Графичка карта
Мрежа
Опер.систем
Серија
Бриши услов 
Листа на Производи 
Фирма mArtiklGal_list.asp?s_ARTBrand=5&GalerijaOrder=Sorter_ARTBrand&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_ARTBrand=5&GalerijaOrder=Sorter_ARTBrand&GalerijaDir=DESC | Диск mArtiklGal_list.asp?s_ARTBrand=5&GalerijaOrder=Sorter_ARTHardDisk&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_ARTBrand=5&GalerijaOrder=Sorter_ARTHardDisk&GalerijaDir=DESC | Екран големина Растечки mArtiklGal_list.asp?s_ARTBrand=5&GalerijaOrder=Sorter_ARTScreenSize&GalerijaDir=DESC | Процесор mArtiklGal_list.asp?s_ARTBrand=5&GalerijaOrder=Sorter_ARTProcesor&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_ARTBrand=5&GalerijaOrder=Sorter_ARTProcesor&GalerijaDir=DESC | Меморија mArtiklGal_list.asp?s_ARTBrand=5&GalerijaOrder=Sorter_ARTRamemorija&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_ARTBrand=5&GalerijaOrder=Sorter_ARTRamemorija&GalerijaDir=DESC | Цена mArtiklGal_list.asp?s_ARTBrand=5&GalerijaOrder=Sorter_ARTCenaProd&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_ARTBrand=5&GalerijaOrder=Sorter_ARTCenaProd&GalerijaDir=DESC 
Acer Aspire 5755
Нема слика 35.700(Ден)

Цена била: 0

 Диск: 640GB
 Меморија: 6GB
 15"
 i5-2430M 2.40GHz 3MB Cache
Acer Aspire 5349
Нема слика 20.283(Ден)

Цена била: 0

 Диск: 500GB
 Меморија: 4GB
 15"
 B815 (1,6GHz, 2MB)
Acer Aspire 5755
Нема слика 31.240(Ден)

Цена била: 0

 Диск: 750GB
 Меморија: 8GB
 15"
 i5-2430M 2.40GHz 3MB Cache
Acer Aspire 5749
Нема слика 25.289(Ден)

Цена била: 0

 Диск: 500GB
 Меморија: 2GB
 15"
 i3-2350E 2.30GHz 3MB Cache
Acer Aspire 7750
Нема слика 28.626(Ден)

Цена била: 0

 Диск: 500GB
 Меморија: 2GB
 17"
 B960 (2,2GHz, 2MB)
Acer Aspire 7750
Нема слика 28.460(Ден)

Цена била: 292.241

 Диск: 750GB
 Меморија: 4GB
 17"
 B950 (2,1GHz, 2MB)

Кратки забелешки за филтрирање
 * Со двоен клик на избрана вредност, нема потреба да притискате БАРАЈ.
 1. Пребарувајте по дадените критериуми.
 2. Со секое притискање на копчето барај, изборот во паѓачките листи се ажурира (филтрира).
 3. Во загради е наведен бројот на уреди кои се на располагање.
 4. Сами одлучувате која одлика е за Вас најважна.
 ? Поле за пребарување Ваша акција Објаснување 
  Барај  Само Клик  само притискање означува дека изборите што сте ги направиле, сакате да се применат и програмата да Ви ги прикаже резултатите. 
  Врати претходно  Само Клик ќе ве врати една страна (пребарување) назад. Како да сте притиснале BACK. 
  Бриши услов Само Клик  Бриши ги сите претходни услови по кои сум пребарувал.
  Нови   Означи, па притисни БАРАЈ  Најнови производи, од последните 7 дена. 
  Поевтинети  Означи, па притисни БАРАЈ За да ви ги филтрира само производите кои имаат намалени цени.