index.asp

 

  index.asp 
 
 
 
Пријави се   |  Дома  | +389(02)2461889  |  Јавете се, ве очекуваме.  |  За нас

Пребарувајте по дадените критериуми.
Поевтинети  Нови  
Бриши услов 
Клучен збор


Цена(ден)
Фирма
Екран големина
Процесор
Меморија
Диск
Графичка карта
Мрежа
Опер.систем
Серија
Бриши услов 
Листа на Производи 
Фирма mArtiklGal_list.asp?s_ARTScreenSize=9&GalerijaOrder=Sorter_ARTBrand&GalerijaDir=ASC Опаѓачки  | Диск mArtiklGal_list.asp?s_ARTScreenSize=9&GalerijaOrder=Sorter_ARTHardDisk&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_ARTScreenSize=9&GalerijaOrder=Sorter_ARTHardDisk&GalerijaDir=DESC | Екран големина mArtiklGal_list.asp?s_ARTScreenSize=9&GalerijaOrder=Sorter_ARTScreenSize&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_ARTScreenSize=9&GalerijaOrder=Sorter_ARTScreenSize&GalerijaDir=DESC | Процесор mArtiklGal_list.asp?s_ARTScreenSize=9&GalerijaOrder=Sorter_ARTProcesor&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_ARTScreenSize=9&GalerijaOrder=Sorter_ARTProcesor&GalerijaDir=DESC | Меморија mArtiklGal_list.asp?s_ARTScreenSize=9&GalerijaOrder=Sorter_ARTRamemorija&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_ARTScreenSize=9&GalerijaOrder=Sorter_ARTRamemorija&GalerijaDir=DESC | Цена mArtiklGal_list.asp?s_ARTScreenSize=9&GalerijaOrder=Sorter_ARTCenaProd&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?s_ARTScreenSize=9&GalerijaOrder=Sorter_ARTCenaProd&GalerijaDir=DESC 
Sony VAIO FX Series 23E
Нема слика 69.150(Ден)

Цена била: 0

 Диск: 500GB
 Меморија: 4GB
 16"
 i7-2670QM 2.20GHz 6MB Cache Quad
Sony VAIO X Series 3C
Нема слика 67.900(Ден)

Цена била: 70.720

 Диск: 500GB
 Меморија: 4GB
 16"
 i7-2670QM 2.20GHz 6MB Cache Quad

Кратки забелешки за филтрирање
 * Со двоен клик на избрана вредност, нема потреба да притискате БАРАЈ.
 1. Пребарувајте по дадените критериуми.
 2. Со секое притискање на копчето барај, изборот во паѓачките листи се ажурира (филтрира).
 3. Во загради е наведен бројот на уреди кои се на располагање.
 4. Сами одлучувате која одлика е за Вас најважна.
 ? Поле за пребарување Ваша акција Објаснување 
  Барај  Само Клик  само притискање означува дека изборите што сте ги направиле, сакате да се применат и програмата да Ви ги прикаже резултатите. 
  Врати претходно  Само Клик ќе ве врати една страна (пребарување) назад. Како да сте притиснале BACK. 
  Бриши услов Само Клик  Бриши ги сите претходни услови по кои сум пребарувал.
  Нови   Означи, па притисни БАРАЈ  Најнови производи, од последните 7 дена. 
  Поевтинети  Означи, па притисни БАРАЈ За да ви ги филтрира само производите кои имаат намалени цени.